• TARVETTA ASFALTIN
    TALVIPAIKKAAMISEEN?

Brit-kumibitumituotteet

Korkealaatuiset Brit-polymeerimodifioidut kumibitumituotteet asfaltti- ja betonipintojen halkeamien tiivistämiseen, korjaamiseen ja liitossaumojen tekemiseen.

Tie- ja piha-alueiden sekä parkkipaikkojen päällysteiden paikkaukset ja korjaukset onnistuvat nyt myös talvella. Brit Arctic 3 soveltuu käytettäväksi myös haastavissa, kylmissä olosuhteissa tehtäviin paikkauksiin. Tuotetta on testattu -3 asteessa, jolloin bitumi tarttuu ilman lämpöpuhaltimen käyttöä ja sillä on erinomaiset tartuntaominaisuudet ja siksi helppo käyttää.

Kuumana levitettävillä Brit-kumibitumituotteilla on CE-laatumerkki. Brit-bitumituotteet on suunniteltu joustavien liitosten tekemiseen, halkeamien korjaamiseen ja tiivistämiseen asfaltti- ja betonitienpäällysteillä, lentokentillä, silloilla sekä maa- ja vesirakennustiloissa. Brit-bitumituotteet takaavat pitkän käyttöiän ja erinomaisen elastisuuden voimakkaassakin rasituksessa.

Asfaltin halkeamia korjataan useimmiten kumibitumilla, joka kaadetaan kuumana vaurioituneeseen kohtaan. Kumibitumista käytetään myös nimitystä tiebitumi ja se soveltuu oivallisesti tie- ja piha-alueiden asfalttipäällysteiden vaurioiden paikkaamiseen ja korjaamiseen. Korjattavat kohdat voidaan täyttää tiebitumilla tarkasti ja nopeasti myös talvella. Asfaltin vaurioituneen pinnan railojen ja halkeamien korjauspaikkaus on hyvä tehdä ajoissa, koska korjaus ehkäisee routavaurioita ja lisää asfaltin käyttöikää huomattavasti.

Kumibitumi on jäähtyneenäkin joustavaa ja estää veden pääsyn asfaltin alle, joka vähentää routavaurioiden riskiä. Korjaus kumibitumilla lisää pinnan käyttöikää, ehkäisee lisävaurioiden syntymisen ja korjattu kohta kestää hyvin lämpötilan- ja muodonmuutoksia.

Käyttökohteita on runsaasti, mm. maantiet ja pihat, siltojen halkeamat ja reunapalkin ja päällysteen väliset saumat, kiskojen väliset saumat, kivetysten saumat, vedeneristyksen eli mastiskin kumibitumisivelyt, sokkelin tiivistäminen bitumilla vesivahinkoja vastaan. Brit-kumibitumit ovatkin saaneet tyytyväisen vastaanoton asfaltointialan johtavilta toimijoilta, sekä huolto- ja kunnossapitoyrityksiltä.

Bitumit toimitetaan helposti käsiteltävissä 25 kg:n bitumiharkkolaatikoissa.

Lataa Brit-tuote-esite

Tarvetta asfaltin paikkaamiseen tai korjaamiseen talvella? Brit-kumibitumituotteilla se onnistuu. Reikä tai halkeama pihatiellä, parkkipaikalla tai muulla päällystetyllä tiellä voidaan korjata tarkasti ja nopeasti myös haastavissa, kylmissä olosuhteissa.

Brit-bitumituotteet on sertifioitu EN-laatustandardien mukaan, ja erikoistutkimusyritys Building Materials Laboratory Hamburg Dipl.-Ing. Labryga GmbH (Hampuri, Saksa) on suorittanut tarkastuksen, jossa vahvistetaan tuotteiden yhteensopivuus EY-direktiivien kanssa.