Gazpromneft Steelgrease CS

Paineenkestolisäaineistettu kalsiumsulfonaattikompleksirasva jolla on erinomaiset korkeiden lämpötilojen- ja vedenkesto- ominaisuudet

Gazpromneft Steelgrease CS on EP-lisäaineistettu yleisrasva, joka on valmistettu korkeaviskositeetti-indeksisestä perusöljystä ja kalsiumsulfonaattikompleksi saentimesta. Näin on saatu aikaiseksi erittäin laaja käyttölämpötila-alue, korkea kuormituksenkesto, erinomainen suoja hapettumista ja korroosiota vastaan sekä ylivoimaiset vedensieto-ominaisuudet. Gazpromneft Steelgrease CS on suunniteltu hitaasti liikkuviin kohteisiin joissa vedensieto, lämpötilan vaihtelun ja/tai raskaan kuormankestokyky ovat vaatimuksena. Kuten maansiirto-, maatalous- ja metsäkoneiden niveltapit sekä alustan voitelukohteet. Tuotetta on saatavilla NLGI luokissa 1 ja 2.

Gazpromneft Steelgrease CS -rasvan suositeltu käyttölämpötila-alue on -30 °C – +200 °C.

Lue lisää:

Käyttökohteet

  • Gazpromneft Steelgrease CS rasvan käyttökohteita ovat mm. maansiirto-, maatalous- ja metsäkoneiden niveltapit sekä alustan voitelukohteet.
  • Teollisuuden ja työkoneiden hitaasti pyörivät raskaasti kuormitetut, myös kosteissa ja/tai kuumissa olosuhteessa toimivat laakerit.